Säffle SK 9-0 Råtorps IK (Div 7)

Ofta får domare mycket kritik och alldeles för lite uppskattning. Domaren i denna matchen gjorde en ypperlig insats det jag såg. När målen börjar trilla in för ena laget är det lätt det skenar iväg och blir efterslängar. Nu var Råtorp ett trevligt lag och vid ett tillfälle sprang Råtorps mittback ut och bad om förlåt till en motståndare precis där jag satt. Kanske hade jag missat något men tyckte inte det var något allvarligt och domaren släppte den situationen också.
Ibland känns det jobbigt att vara fotograf. Mörkhyad spelare mot ljus bakgrund med väldigt lågt liggande sol i ryggen på spelaren. Enda positiva var att det fortfarande var hyfsat ljust ute. Jag satt en stund och försökte få till inställningarna i mitt bildbehandlingsprogram (använder RAWtherapy) och får till bilden skapligt. Resultatet syns nedan.

Är nog ingen match spelarna kommer lägga större vikt vid i något av lagen. Själv hoppas jag att jag lärde mig en del då jag tog de första 50 bilderna med fel fokusinställningar på kameran. Som väl var så insåg jag detta till slut.