Säffle SK 1-3 KB Karlskoga (div 4)

Det har gått riktigt bra för Säffles divition 4a lag så matchen mot Karlskoga borde bli sevärd. Karlskoga spelar bättre än Säffle även om det fanns perioder då Säffle glimrade till. Vid några tilfällen så hade Säffle ett snabt och precist passningsspel men allt för ofta kändes det som att Karslkoga stressade säffle till dåliga passningar eller rensningar. Det är lätt att stå brevid planen och tycka att man borde ha väntat en halvsekund till och lagt passningen med rätt adress eller slagit en passning istället för att bara slå bort bollen. Bortalaget vann första halvlek med två mot noll då man fick in ett mål på övertid precis innan första halvlek blåstes av. I andra halvlek spelade Säffle något bättre och den slutade oavgjord (1-1) men matchen vann Karlskoga rätttvist.

Gambring pushade och pratade med laget hela matchen men Karlskogas målvakt var än bättre han skrek hela tiden på sitt lag och låt mer och mer hes ju längre matchen gick.