Säffle SK 3-0 Herrestads AIF

Effter att ha sett flera utav Säffles träningsmatcher var jag orolig för hur det skulle bli när serien började. Tyckte inte att laget imponerat på träningsmatcherna trotts att de oftast möte ”sämre” motstånd. Visst måste laget få spela ihop sig och det tar tid. Edin bryr sig säkert mindre om resultatet på träningsmatcher utan det viktiga är troligen vissa detaljer eller moment i spelet. Nu när det var dags för hemmamatch så hade man med sig en 0-0 match och en 4 måls vinst så det kanske kunde bli en bra match. Herrestad har heft det tuffare i seriestarten med två förluster och dagens match börjar inte bra för Herrestad då Säffle gör ett mål redan i 3e match minuten. Säffle fortsäter spela bra men Herrestad spela bättre och bättre och när halvleken är slut så har Herrestad tagit över spelet. I andra halvlek tycker åtminstone jag att det var rolig fotboll och visst är det lite bättre tempo än förra säsongens matcer i 3an. I matchimnut 70 får Säffle in sitt andra mål och luften går lite ur Herrestad som släpper in ytterligare ett mål tre minuter senare. Matchen slutar 3-0, skillnaden på plan tycker inte jag var så stor men Säffle hade fler och bättre chanser så ingen orättvis seger. Ser man på tabellen ligger Säffle faktiskt 2a just nu så oron under träningsmatcherna verkar ha varit obefogad.