Säffle Sk 2-1 Karlskoga SK

Äntligen hördes det en rejäl ramsa i Säffles omklädningsrum. Det var en effterlängtad seger och det tack vare att det var fler från A truppen som var med idag. Det är säkerligen mycket bra utbildning för de unga spelarna i Säffle att spela i division 4a men jag hoppas att det även är utvecklande för de lite äldre att få ta ett större ansvar och en liten anorlunda roll. Albin gör Säffles första mål och strax däreffter gör Tage det andra, men strax innan halvtid trampar Albin snett och får utgå. I andra halvlek får Karlskoga en tveksam straff med sig som de sätter Gunnarsson är nära men hinner inte riktigt fram för att stoppa bollen, några minuter senare vill Karlskoga ha ytterligare en straff, jag tror dock att spelaren var utanför straffområdet och dommaren väljer att fria helt. Segern var alldrig säker och Karlskoga SK tycker jag var ett riktigt bra lag, att dömma av denna matchen är det endast lokalkonkurenten KB Karlskoga som har varit bättre av de lag som Säffle mött hittils. Säffle som av någon anledning har bänken fulla av backar går ner på en fembackslinje med Coffe som styrande i slutet av matchen, man kan ju undra om Philip redan på förhand anade att man skulle tvingas till en så deffensiv uppställning. Det blir dock inga fler mål och matchen sluter 2-1 till Säffle. Tyvärr var det lite publik på matchen men inte så konstigt när finalen i hockey spelas och Färjestad tar hem guldet samtidigt som matchen spelas. Nästa match spelas mot Nyedshov som har samma poäng som Säffle men med en match mindre spelad.